Hoveddel Side topp

Velkommen til Svelvik TK og Bertel O. Steen Grand Prix 2018!

Turneringsleder Franck Fog ønsker velkommen til årets Grand Prix i Svelvik - turneringen som satte ny GP-standard i fjor...

Vi i Svelvik ønsker først og fremst alle spillere og tilskuere hjertelig velkommen årets Bertel O. Steen Grand Prix, 18-21.mai. Dette er årets høydepunkt i Svelvik!

I år har vi vært en stor og trofast gjeng som har arbeidet målrettet mot denne GP-en for å gi det lille ekstra for hele Tennis-Norge. Vi håper dermed at vi klarer å gjenskape fjorårets suksess og gi alle en ny flott opplevelse.

I år har vi fått med oss mange av de samme sponsorene og noen nye. Vi er takknemlige for alle som ønsker å hjelpe oss!
En ekstra takk går til Bertel O. Steen, som også i år er vår hovedsponsor. Det vil være mulighet for transport for strekningen Drammen – Svelvik – Drammen i deres flotte biler. 

I år har vi tilrettelagt noe mer for spillerne gjennom å ha en Player’s Lounge inne i tennishallen, hvor det serveres mat i form av koldtbord og et oppholdsrom hvor de kan slappe av før, mellom og etter kampene.  

Det er ikke bare tennis som kommer til å være en av attraksjonene våre. Lørdag kveld inviterer vi til konsert og folkefest ved tennisanlegget, hvor Christine Meyer og Geir Langslet underholder (se program for mer info).  

Søndag 20.mai arrangerer vi Kids-day hvor alle kan prøve tennis med vår trener Nino. I tillegg bidrar Salto1 med airtracks, hvor man får prøvd litt turning og tumbling.  

Det er mye som skjer i Svelvik 18-21.mai. Vi håper flest mulig tar turen til oss for å se topp tennis og oppleve Svelvik på sitt beste! 

Vel møtt alle sammen! 

Sportslig hilsen fra Franck Fog (turneringsleder) og oss alle i Svelvik TK. 

-- -- -- 

Påmeldingsfrist: 16. mai kl 14:59
Påmelding på Tournament Software  

-- -- -- 

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn