Hoveddel Side topp

Tenniskartet som samler norsk tennis

Vil gjøre gjøre det enkelt for tennisfolk å finne trenere, klubber og arrangementer.

 

Den norske tennissiten nordictennis.no legger for første gang opp til at tennisfolk kan søke etter og finne tennistrenere, strengetjenester, klubber og tennisarrangementer der de er. Trenere, klubber og idrettslag med tennis inviteres til å registrere seg gratis på nettsiden.
 
Nordictennis.no ble lansert i september i år, med en visjon om å være et brobygger mellom tennisinteresserte, spillere, trenere og tennisklubber. Ett av tiltakene satt i gang for å realisere dette er en søkefunksjon i et norgeskart, der tennisfolk kan finne tennistilbud der de er.
 
Gratis promoteringskanal
Gründer og redaktør av nettsiden, Christina Mihaela Carare forteller at det er gratis for tennistrenere, klubber og idrettslag med tennis å registrere sin informasjon, og gratis for tennisinteresserte å benytte seg av søkefunksjonen.
 
- Vi ønsker at flest mulige tennistrenere, klubber og idrettslag med tennis skal registrere seg, slik at søkefunksjonen blir så komplett som mulig for tennisinteresserte å benytte seg av. Det er først da at funksjonen virkelig blir den ressursen vi ønsker at den skal være for norsk tennis.
 
- Alle som registrerer seg oppretter jeg en presentasjonsside for og de vil dukke opp i relevante søk, sier Carare.
 
Man bruker et kontaktskjema for å registrere seg (se linker under). Informasjonen man kan sende inn er en beskrivelse om seg selv som trener / klubb, kontaktinformasjon, bilder og linker til sine sosiale medier. 
 
For tennistrenere, klubber og idrettslag blir dermed nordictennis.no en gratis promoteringskanal. 
 
NTF på laget
- Norges Tennisforbund setter pris på alle kommunikasjonsinitiativer som blir satt i gang i norsk tennis, sier Håkon Bjercke, Markedssjef i tennisforbundet.
 
- Vi i NTF er på lag med alle som er pro norsk tennis, legger Bjercke til.
 
Tenniskalender
Nordictennis.no inkluderer også en felles tenniskalender der klubber og trenere kan sende inn informasjon om kommende arrangementer. Tennisinteresserte kan søke og finne oversikt over tennisarrangementer som foregår innenfor et gitt område. 
 
- Hver dag skjer det mye tennismoro i Norge, men vi mangler en oversikt som samler dette ett sted. Det ønsker vi å løse med en felles tenniskalender, sier Carare.
 
Carare forteller at hun legger inn manuelt ATP- og WTA-turneringer, kommersielle tilbud og inviterer også klubber og trenere til å sende inn informasjon om kommende events. 
 
- Det viktig, bra og gøy at det er "action" når klubber setter i gang tiltak og arrangementer som turneringer, handledager, demokvelder og lignende. Jeg ønsker via nordictennis.no å hjelpe å få ordet ut om alt som skjer i tennis-Norge, sier Carare og legger til:
 
- Samtidig vet jeg at hverdagen i en klubb er travel. Derfor kan man når man sender informasjon inn i tenniskalenderen, å huke av for at dette arrangementet gjentas igjen neste uke / neste måned / neste år. Dermed trenger man å sende informasjonen inn kun en gang, hvis det er snakk om et gjentakende arrangement. 
 
- Så lenge jeg blir gjort oppmerksom på arrangementet, så legger jeg dette inn i kalenderen. Benytt gjerne skjema på nordictennis.no - eller send meg link til hvor jeg kan finne informasjon om arrangementet, oppfordrer Carare.
 
Aktiv promotering
Carare understreker at verdien av å registrere seg som trener, klubb og sende info om arrangementer, foruten å være søkbar for tennisinteresserte, også ligger i aktiv promotering av alle som registrerer seg:
 
- Vi sender ut stort sett ukentlige nyhetsbrev, hvor vi summerer ukens artikler, tennistilbud og fremhever nye registreringer i kartet og av arrangementer i kalenderen.
 
Registrering:
Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn