Hoveddel Side topp

Storstilt og verdig åpning av ett unikt idrettsanlegg i Egersund

Idrettspresident Tom Tvedt tilstede under åpningen

I dag ble den nye og utvidede hallen til Egersund Racketklubb offisielt åpnet med 2-300 besøkende denne første dagen. 

B&G Racketsportsenter huser 3 tennisbaner innendørs, 2 tennisbaner utendørs, 3 squashbaner, 1 Padelbane, 2 badminton baner og ca 10 bordtennisbord.  

Som den eneste i landet og sannsynligvis i verden er fem racketsporter samlet under samme tak. Egersund er også landets første tennisklubb som tilbyr medlemmene padel. Klubben deltar aktivt i NTFs trenerutdanning, ROG/tennisskolen og arrangerer lokale turneringer. 

Etter en fantastisk underholdning fra det lokale mannskoret og inspirerende taler fra klubbens styreleder Bernt Ludvig Wetteland og idrettspresident Tom Tvedt, ble den nye hallen offisielt åpnet ved at Tom Tvedt slo en gullbelagt tennisball over nettet. Deretter fulgte hilsener og gratulasjoner fra fylkesordfører, ordfører og representanter fra Norges Tennisforbund, Squashforbundet og Badmintonforbundet.

Det er imponerende å se den moderne arenaen og aktivitetstilbudet klubben skaper for barn, unge, voksne og eldre i Egersund. Bak dette ligger utallige dugnadstimer og innsats og et godt samarbeide med lokalt næringsliv, kommune og fylkeskommune.

Vi gratulerer med det nye anlegget og ønsker klubben, med ildsjelene Bernt Ludvig Wetteland, Oddvin Helleren og Daniel Helleren i spissen lykke til videre.

Fra NTF deltok Gisle Jentoft og Lars Gjerdåker. 

Egersund Racketklubb ønsker å rette en takk til alle sponsorer og spesielt til: 
Bertelsen & Garpestad AS
Espeland AS
MG Elektro AS
Bøgh Hafsø Bilforretning AS

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn