Hoveddel Side topp

Semifinalistene er klare

Etter dagens kamper i senior NM står det 4 spillere igjen. Alle kan bli Norgesmester.

Pga regnet måtte arrangøren se seg nødt til å spille to single runder for herrer/damer i dag. Det er selvfølgelig en kraftanstrengelse for deltakerne. Utøvernes utholdenhet samt styrke i hode og kropp ble virkelig satt på prøve.

Idrettssjef Øivind Sørvald oppsummererer:
- Torsdagen ble innledet med dugnads-svamping og prepping av baner. Jeg retter en stor takk til alle de frivillige som stod opp, smilte og gjorde en fantastisk jobb med å få banene klar for dagens program. Og så kom vi i gang..

- Innledningsvis på uken sa jeg at norsk tennis står bedre nå enn på mange år. Kampene er jevnere og spillerne har bedre ferdigheter. Mange er også svært profesjonelle både med oppvarming og etterarbeidet. Det lover godt for norsk tennis.

U14 NM
Mange av dagens kamper var svært innholdsrike og spennende. U14 klassens første runde detonerte ingen bomber. De fleste seedede kom seg videre, med ett unntak. Det skal bli spennende å følge denne klassen når kampene blir enda tettere.

NRK sender direkte
Det vises mye tennis på norske skjermer om dagen. Det er positivt. Tennis på TV fremmer og synliggjør vår fantastiske idrett. Realkapital NM i Tennis har i år vært så heldig at både semifinaler og finaler sendes direkte på NRK1/2 og nett-TV. I morgen starter semifinasle-sendingen kl 1430. Men husk: Ingenting slår å være tilstede! 

Link til Tournament Software, hvor du finner tablåer, resultater, spilletider og beskjeder fra turneringsledelsen. 

Vel møtt! 

Bilde: 15-årige Herman Høyeraal spiller semifinale i morgen mot Christoffer Greve. I kveld slo han ut 2. seedede Fredrik Ask. 

Side bunn
Sidebunn