Hoveddel Side topp

Regionssamling U16 m/ Playsight, Øivind Sørvald, college-tennis, proff-tennis & mentaltrening

Søndag 26. mars inviterer Tennisregion Østland Øst regionens U16-spillere (2002 & 2001) til regionssamling.

Tennisregion Østland Øst inviterer til ny samling: 

·         Playsight m/ Øivind Sørvald

·         Alt om college-tennis og livet som profesjonell spiller

·         Mentaltrening v/Hanne Marit Normann

Søndag 26. mars inviterer Tennisregion Østland Øst regionens U16-spillere (2002 & 2001) til regionssamling på OTA kl. 08.30 – 17.00. 

Her får spillerne bl.a. delta i: 

·         Playsight intro m/ Øivind Sørvald. PlaySight består av flere kameraer som gjør opptak mens du spiller. Vi måler fart på serve og får videoanalyse v/Øivind Sørvald, en av verdens beste videoanalytikere innenfor tennis, kåret til årets trener i 2014 av Professional Tennis Registry (PTR)!

·         Interaktiv session med profesjonelle spillere, som presentere livet som college-spiller og profesjonelt spill i ATP. Her kan spillerne stille spørsmål og få innblikk i hva dette egentlig innebærer, og hva man kan oppleve!

·         Hanne Marit Normann er mentaltrener og har krysset Grønland og gått til Sydpolen! Hun har også fokus på å utnytte de muligheter som ligger nære, og mener at man ikke trenger å søke lenger, enn det man kan oppleve her og nå. Så lar man de mer hårete målene være noe man jobber med systematisk over tid. Hun vil inspirere spillerne til at de kan utrette enda mer enn de visste var mulig. At også unge, gjennom systematisk arbeid over tid, kan påvirke egne tanker og følelser, og dermed også ta kontroll over egen atferd. Hun vil snakke om psykologiske ferdigheter, og hvordan man kan trene disse nettopp for å prestere bedre, uansett hva man legger i begrepet prestasjon.

·         I tillegg har vi vært så heldige å få med oss mange bra tennis-trenere (- flere med ATP-spiller bakgrunn), som står for et variert og godt treningsprogram på tennisbanen. Vi håper det blir en spennende samling for spillerne, med mye nyttig informasjon og inspirerende økter på banen!

Meld deg på HER i dag

Lik og følg vår Facebookside for løpende informasjon her!  

Side bunn
Sidebunn