Hoveddel Side topp

Paradis Tennisklubb med NC U19

Og sju kamper ble spilt på PlaySight-banen med full kampstatistikk og videoanalyse!

Vertskap for helgens Norges Cup U19 var Paradis Tennisklubb. Og, som alltid, ble det et veldig bra arrangement fra Fredrik Vabog og Paradis TK! 

Her er Fredriks egen oppsummering av helgen:  

-- -- 

Påmeldingsmessig ble ikke dette så bra som man kunne ha håpet på. Det var kun 16 og 10 påmeldte i hhv. gutte- og jenteklassen, og i tillegg fikk vi dessverre en del w.o. pga. skade og sykdom. Det er viktig at vi sammen, dvs. NTF i tett samarbeid med alle klubber, fokuserer på å jobbe med tiltak for å forebygge frafall i alderen 16-19 år. Det har vært og er i høyeste grad fortsatt en aktuell problemstilling. Vi håper at så mange som mulig fortsetter å spille tennis gjennom alle ungdomsårene og videre inn i studentlivet.

Men, over til helgens arrangement. På tross av få påmeldte ble det en fin turnering. Vi benyttet anledningen til å lansere PlaySight i bruk for første gang på en turnering på BTA. Ryktene spredte seg raskt blant spillerne, som ild i tørt gress, og totalt sju kamper ble spilt på PlaySight-banen med full kampstatistikk og videoanalyse. Deltakerne betalte kun en liten avgift for å få rettighetene til analysen som de kan studere på sin personlige bruker i etterkant på enten app eller pc. 

For første gang utførte vi også direktesending ("live streaming") av kampene, fra bane 1 og 2, på BTA. Vi mottok flere hyggelige tilbakemeldinger fra blant annet foreldrene til de tilreisende spillerne som fikk se deres barns kamp direkte i HD-kvalitet hjemme på sofaen. 

Mht. resultater refererer jeg til Tournament Software og lenken ovenfor fra vår hjemmeside. Det var selvsagt ekstra stas for hjemmepublikum at det ble lokal seier i guttedouble samt 2. plass i guttesingle. 

-- --   

Link til turneringen på Paradis TKs hjemmeside.  

Link til turneringen på Tournaments Software.    

Side bunn
Sidebunn