Hoveddel Side topp

Lilly Håseth inn i Fed Cup-troppen

Norge med redusert lag i årets Fed Cup

"I utgangspunktet var Melanie Stokke, Ulrikke Eikeri, Malene Helgø og Astrid Wanja Olsen nominert til Fed Cup som spilles i Helles onsdag-lørdag denne uken" innleder landslagssjef NTF Jørgen Vestli, før han fortsetter ... 

Melanie opereres, Ulrikke går for Roland Garros

"Dessverre har både Ulrikke og Melanie måttet kaste inn håndkleet sent forrige uke/ i helgen. Melanie har slitt voldsomt med bihulene i hele år og var innstilt på å spille, men det går dessverre ikke lenger og nå blir hun operert.
Ulrikke har også vært innstilt på å spille, men ligger rett rundt rankingen til å komme med i kvalifiseringen til French Open. Hun har to muligheter til å skaffe seg de nødvendige poengene før fristen går ut. Dermed satser hun hardt på French Open og har således trukket seg fra Fed Cup-laget. Denne uken spiller hun her.
Begge jentene er lei seg for at de ikke kan stille for Norge i år og vi kan ikke gjøre noe annet enn å ønske Melanie lykke til med operasjonen og Ulrikke med å klare French Open". 

Lilly Håseth inn i troppen

Inn i laget kommer Lilly Håseth, som har hatt en god start på året i ITF Juniors-touren.

Kaptein på laget er ProCourts Robert Gustafsson, som har med seg Caroline Rohde-Moe som assistent coach.

"Målsettingen for i år blir nå å holde seg. Både Malene og Astrid leverte gode resultater under Fed Cup-uken i fjor, og er spillere som har gjort det godt i lagturneringer helt fra de var unge juniorer. Så selv om vi blir svekket uten våre to beste kan det fortsatt være gode sjanser til å slå en del lag.
Lilly er også en veldig uredd spiller om hun må steppe inn, så ikke umulig at det kan bli noen "skreller". Jentene er supertente og motiverte, så alt ligger til rette for en bra uke mot tøff motstand" avslutter Vestli.

Norge spiller i Gruppe 2 i Europa/Afrika-sonen. Du finner gruppen her på Fed Cups hjemmeside.

Kampene spilles i Athen i Hellas, på Tatoi Club.  

Tekst, foto: Espen Hildrup

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn