Hoveddel Side topp

Kristiansand TK inviterer til Mercedes Junior Challenge 2017

Kristiansand Tennisklubb inviterer for tredje året til Mercedes Cup- Sommerturnering fra fredag 30 juni til søndag 02 juli 2017.

Kristiansand Tennisklubb inviterer for tredje året til Mercedes Cup Sommerturnering fra fredag 30 juni til søndag 02 juli 2017.

Turneringen spilles etter Challenge-formatet i klassene U10, U12, U14 og U16. Kun singleklasser. Egne klasser for jenter og gutter.

Påmelding på tournament software. Deltakelse kr 250 i klasse U 10, alle andre klasser kr 300. Betaling på kortterminal eller VIPPS ved registrering i klubbhuset. 

PÅMELDING HER!  

HELE INVITASJONEN LIGGER SOM PDF-VEDLEGG NEDE I HØYRE HJØRNE. 

Klubben har tre innendørsbaner av type teppe med sand, og tre utendørsbaner av type kunstgrus. De yngste klassene spilles inne, mens de eldste klassene spilles ute.
Ved stor deltakelse tenner vi flomlyset og satser på stor stemning med kveldskamper og "players party" med grilling etc lørdag kveld- også for foreldre!
Sign-in Bonusturnering i alle klasser søndag.

Sommertilbud:
KTK arrangerer tennisskole i uke 26 og 31 (mandag til torsdag-påmelding/betaling på senserio). Åpent også for turister og besøkende, men kontakt [email protected] i forkant i fht nivå/forventninger. Vi har også flere drop-in tilbud i form av "Pay and play" og Cardiotennis", privattimer etc som i sommer også er åpne for turister/gjestespillere. Påmelding og betaling foregår via senserio under "KURS/VARER". Tennisskolene, kurs og treningstilbudene ledes i all hovedsak av ITF-3- hovedtrener Renè Aarup Olsen. 

For mer informasjon om klubben og sommertilbudene - se Kristiansand Tennisklubbs hjemmeside.

  

Side bunn
Sidebunn