Hoveddel Side topp

Klart for Oslo Open 2017

Klart for en uke med ITF Juniors på Oslo Tennisarena

Så er det klart for Oslo Open 2017 på Oslo Tennisarena - ITF Juniors-arrangementet som er et samarbeid mellom Holmenkollen TK, Heming Tennis og Nordstrand TK. 

Tournament director i år er Hemings Karin Dalbak. Referee ITF er Enyedy Koppány, som er i Norge for fjerde gang på ITF-oppdrag. 

Ikveld er det sign in kl 1600-1800 for kvalifiseringen, mens sign in for hovedturneringen er søndag samme tid.    

I og med at arrangementet er et samarbeid mellom de tre nevnte klubbene er det Holmenkollens Inger Bjerke som innleder på OTA, mens Hemings Karin Dalbakk tar midtuken og Nordstrands Stian Støvland  avslutter uken på OTA.    

 

(Foto: Inger Bjerke og Enyedy Koppány ønsker velkommen til Oslo Open 2017)

Stavanger TKs Marcus Sulen, som i år er 3. seedet, har en semifinale å forsvare her fra i fjor.  Malene Helgø vant jenteklassen i fjor, men hun deltar ikke i år. "Malle" spiller i steden Grade 2 i Litauen.  

Simen Sunde Bratholm fra Heming Tennis er 1. seedet i gutteklassen; Marcus Sulen og Peter August Anker er hhv 3. og 4. seedet. 

I jenteklassen ser det foreløpig ut som Lillian Gabrielsen fra HTK blir vår høyest seedede spiller, som nr 7 i hovedtablået.  

Etter kommende uke her på Oslo Tennisarena, er det Per Granlund og Gjøvik Tennisklubb som overtar ITF Juniors-stafettpinnen.   

Velkommen til to topp tennisuker!

Side bunn
Sidebunn