Hoveddel Side topp

NM 14, 16, 19 og landsturneringen går mot slutten

I 5 dager har det blitt spilt kamper fra morgen til kveld. Det har vært store gleder og sikkert noen tårer blant de involverte. For de ansatte og frivillige i Paradis TK og Stavanger TK så går det mot velfortjente, rolige dager.

Bergen Tennisarena og Paradis Tennisklubb har i år vært arrangør for NM14. I løpet av dagen i dag og morgendagen skal 5 NM titler deles ut. Se turneringsleders kommentarer under:

"I Bergen Tennisarena blir dagene stadig roligere og kortere etter hvert som det nærmer seg finaledag. Det har vært mye god tennis, og stemningen er tilsvarende", uttaler Fredrik Vabog.

Vobog fortsetter: "1. seedet i Gutter single, Henrik Lynum, måtte dessverre trekke seg i dagens kvartfinale mot navnebror Henrik Villanger på grunn av skade. Det var synd, men det skal dog sies at Villanger spilte meget godt".

"For øvrig har resultatene vært relativt oppskriftsmessige. I mine øyne er både gutte- og jenteklassen ganske åpne, og det blir spennende å se hvem som trekker de lengste stråene om finaleplass i morgen formiddag", avslutter Vabog.

Vi sender direkte fra bane 1 og 2, for alle som er interessert i å følge med

Resultater NM 14, Bergen Tennisarena

Landsturneringen, NM16 og NM19 - Stavanger TK
Som arrangør av 3 aldersklasser er det kamper fra tidlig morgen til sent på kveld. 
Randaberg TK har også måtte benyttes for å få spilt alle kamper. Men nå går det mot slutten.
I løpet dagen i dag skal samtlige Norgesmestere og vinnere av landsturneringen kåres.
Resultatene finner dere her:
Resultater: Landsturneringen, NM16 og NM 19

NTF takker
NTF takker arrangørklubber, ansatte, tilreisende trenere, frivillige og deltakere for innsatsen og for å bidra til flotte arrangementer!


Side bunn
Sidebunn