Hoveddel Side topp

Eskeland og Rohde-Moe vant Sportsconcept GP Larkollen Moss 2017

Det er sannsynligvis mange som har gode minner fra Larkollen og det som en gang het Larkolluken i tennis. I sin mer moderne form heter den nå Sportsconcept Grand Prix Larkollen Moss 2017, hvor de avsluttende kampene ble spilt i dag.

Til topps i herrenes Grand Prix gikk OTKs Jacob Eskeland med 7-6(4) 6-3 over Nordstrandsgutten og collegespilleren Rana-Roop Singh Bhullar (Florida State University). 

I damenes GP ble 1. seedede BSTKs Caroline Rohde-Moe for sterk for Moss TKs Mina Sælen Pedersen (2. seedet). Caro vant finalen med 6-2 6-0.

Herredouble ble vunnet av samme Rana og Moss TKs Fredrik Øyan Moe. De møtte 1. seedede Christian Ludvik Fjeldstad og Eirik Sars Grøner hvor resultatet ble 6-3 6-4 10-7. 

"Det var en veldig bra turnering av meg" sier Jacob. "I finalen var det jevnt og en kamp som egentlig kunne vippet begge veier... Rana spiller bra og har imponert i USA. Jeg er ikke overrasket over at han går langt i turneringene her hjemme også!"

Caroline, som også nylig vant Elite Tennisakademi Grand Prix,  har dette å si...

"Jeg fikk to bra matcher i dag og synes jeg spilte bedre og bedre utover dagen. Det var virkelig gøy og kjempehyggelig å spille på Larkollen. Og en skikkelig bonus er at man kan ta et seiersbad i havet rett ved siden av banene!"

For dèt er litt av sjarmen ved Larkollen: Sjøen og badelivet er et steinkast unna.

Allerede i morgen spiller Caro i Sverige, for Tabergsdalen TK i SM Seriesluttspillet. 

Du finner (mye) mer om arrangementet på Moss TKs Facebookside.

Grattis til vinnere og deltagere - og ikke minst Moss/Larkollen-arrangørene med Per Stålnacke og Ole Conrad Reier i spissen.

 

Side bunn
Sidebunn