Hoveddel Side topp

Elde og Lilleengen vant Løvspretten

Grussesongen er i gang og årets første utendørs Grand Prix ble spilt i helgen

På Oslo Tennisklubb gikk årets første utendørs Grand Prix av stablen i helgen. Og mange har nok ventet på å kunne spille utendørs på grus igjen, for deltagelsen var bra. Hele 44 påmeldte hos herrene og 22 i dameklassen er en reell forbedring fra i fjor (29/16).

Til topps i dameklassen gikk Emilie Elde, som kvalet inn i turneringen, etter en jevn duell med klubbvenninne (Ullern TK) Ine Stange. 6-4 5-7 6-4 til Emilie.
"Det er gøy å spille på grus igjen og grusspillet begynner å sitte bra. At jeg måtte spille kvalifisering er bare et pluss - det ga meg flere kamper. Så jeg er veldig fornøyd med helgen og gleder meg til fortsettelsen" sier Emilie etter finalen.

Hos herrene trakk Stabekk TKs Lukas Lilleengen det lengste strået. Han møtte Heming Tennis' Jakob Grøner. Her sto det 6-4 5-4 i Jakobs favør, da Jakob fikk så alvorlige kramper at han ikke maktet å fullføre.

Lukas forklarer: "Jakob fikk krampe i låret på 5-4 til han i andre sett og 40-15 til meg i hans serve. Da han skulle stille seg opp for å serve sviktet låret hans plutselig og han klarte ikke å spille kampen ferdig.
Jeg spilte ikke så bra i starten av finalen, men begynte å komme tilbake mot slutten av kampen. Så det var synd Jakob måtte bryte. Det hadde vært gøy å spille finalen ferdig".

I damenes double ble det seier til Lene Mari Bolkesjø Hovda og singlevinner Emilie Elde med 6-4 6-3 over Hedda Gurholt og Elinor Storkaas.
I herreklassen gikk Gaute Eie og Øystein Steiro til topps med 6-4 6-2 over Jonathan Chesneau og Joachim Andreas Schaefer.

Vi gratulerer alle vinnere, deltagere og arrangør!

Allerede kommende helg er det duket for en ny Grand Prix-turnering. Her er det Mjøndalen TK som er arrangør, hvor påmeldingsfristen er 2. mai. Vi håper på like god deltagelse! 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn