Hoveddel Side topp

Dobbelt NTK i single

NRK var på plass når Norgesmesterne i senior ble kåret

Så å si fulle hus, mye god tennis og et entusiastisk publikum gjorde finaledagen for seniorene til en suksess.
Det var med andre ord en fantastisk stemning på anlegget.

Damefinalen
Dagen startet med damefinalen mellom Furusets Malene Helgø og Nordstrands Melanie Stokke.
Melanie med WTA ranking på 292 var nok forhåndsfavoritt for de fleste, men Helgø gjorde ikke jobben lett for den blide NTK jenta.
Helgø viste alle på tribunene og på TV at hun er en meget god tennisspiller og tok raskt føringen i matchen.
Stokke ville det derimot annerledes og viste mindre variasjon enn Helgø og vant til slutt 6-4, 6-3.
NTF gratulerer den nybakte Norgesmesteren.

Herrefinalen
I herrefinalen møttes 15 år gamle Herman Høyeraal (Ullern) og Viktor Durasovic (NTK). Viktor, som er en langt mer rutinert spiller (ATP 520) var tydeligvis litt nervøs i starten. Høyeraal fikk dermed den viktige gode starten, men Durasovic ristet av seg start nervene og tok raskt tilbake føringen i kampen. Derfra var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne – nemlig hos Nordstrand TK og Viktor Durasovic.
Høyeraal, til tross sin unge alder, fikk nok mange til å gape over hvor god en 15 åringen kan være. Vi krysser fingrene for at han holder skader unna og får gode trenings- og konkurransebetingelser i tiden fremover. En meget spennende spiller for fremtiden.
NTF gratulerer Viktor Durasovic med kongepokalen!

Double - senior
Herre double: 2 useedede par har klart å spille seg frem til finale. Eie/Steiro (Snarøya) og Bredvold/Andresen (NTK/Ljan) var antatt jevngode. Alle håpte på en spennende finale med godt spill. Eie/Steiro viste seg å være hakket vassere enn sine motstandere og vant til slutt i 2 rake set.
NTF gratulerer.

Damer double: Ble spilt i går med Elde/Håseth som vinnere

Mix double: Frederik Sletting Johnsen og Malene Helgø var klare favoritter før dagens finale. De møtte Joachim Schaefer og Sandra Bolstad. Som forventet ble Sletting Johnsen og Helgø for sterke og vant klart 6-3, 6-0.
NTF gratulerer

U14 klassen
Gutter: Henrik Nikolai Lynum og Baltazar Wiger Nordås er etter dagens semifinaler klar for finalespill. Wiger Nordås måtte virkelig slite seg til seier mot Jon William Karlstad. Vi gleder oss til selve finalen. Der blir det kamp til døra!

Piker: Sofie Siem og Milica Mitrovic skal i morgen Søndag gjøre opp seg i mellom i finalen. De slo i dag henholdsvis Matylda Burylo og Anna Sofia Håseth.
Siem-Burylo var den virkelig store matchen i U14 klassen i dag. Kampen varte i nesten 4 timer og endte til slutt 7-5, 3-6, 7-5.

Gutter double: Berglund/Lynum måtte i dag kaste inn håndkleet i dagens finale, og det før første slag ble slått. Porsmyr Hansen/Langaard ble dermed Norgesmestere på W.O.

Piker double: Dagens semifinalister er også representert i double finalen. Søndag skal Burylo/Siem og Håseth/Mitrovic finne ut hvem som er best i U14 piker double.

Mix double: Finale spilles søndag. Finalistene er ikke klare i skrivende stund.

Kvalifisering U16/U19
Alle kval spillere ble i dag klar. Se resultater på Tournament Software

Fornøyde turneringsledere
Sverre Lie sier til tennis.no: - vi er utrolig fornøyde med senior turneringen. Spillerne oppfører seg svært godt og representerer sine klubber på en utmerket måte. Selv om vi ikke rekker å se alt av kamper, så er vi overbevist om at det er jevnere kamper og høyere nivå enn før. Tusen takk deltakere, avslutter Lie.

Les dagens resultater, kampprogram for søndag 13 august og beskjeder fra turneringslederne her: Realkapital NM i Tennis

Side bunn
Sidebunn