Hoveddel Side topp

"Dette var veldig bra"!

... er Marthina (Schwencke), Sarina (Reinertsen) og Joachim (Schaefers) dom over oppholdet her i Alicante.

"Det har vært intenst. Veldig effektiv bruk av tid. Jørgen har lagt opp et veldig bra program. Vi burde vært her en uke" er alle tre enige om. For de er enige om at disse dagene har vært særdeles vellykkede. 

"Anlegget vi har trent på, hotellet vi har bodd på, både tennisen og fystreningen - alt har vært helt topp. Vi har kost oss skikkelig!" sier Marthina og Sarina - før de tillegger: "Og Øivind er fantastisk. Mye av det han sier har vi jo hørt før, men med video så ser vi det. Det blir så konkret og mye lettere å jobbe videre med".  

Og gårsdagen ble avsluttet med en definitiv høydare for de to jentene: 

"De er så kule. Så proffe... Alt de gjør er så bra!" De fikk nemlig spille double sammen med de store forbildene Astrid og Malene! 

Også Joachim har mange godord å si... 

"Dette har vært et veldig bra opphold. Flott balanse i programmet; kompakt, lite dødtid - men allikevel nok tid til å roe ned". 

Også Joachim fremhever Øivind: "Øivind er til stor hjelp. All infoen han kommer med, ikke minst om taktikk og strategi, er kjempebra. Det gjør det lettere å jobbe mer målbevisst". 

Han tillegger at oppholdet kunne vart noen dager til - fordi det er i ferd med å bli en stor gjeng som jobber bra sammen - ikke hver for seg. 

Joachim fremhever fystreningen med Martin, som han synes har vært veldig bra. Og tidsdisponeringen til Jørgen; foruten måten Jørgen er på banen. 

Han avslutter med å si at "Opplegget og stedet her er helt perfekt for det vi er her for: Å bli bedre tennisspillere". 

Og som om dette ikke er nok, så har de første spørsmålene om når neste tur er allerede begynt å komme... Dèt er hyggelig tilbakemelding å få! 

Takk for oss - flyet går om ikke så lenge! 

Side bunn
Sidebunn