Hoveddel Side topp

Den store dagen er her...

Det drar seg til i årets Realkapital NM i Tennis. 2 juniorer kunne på tampen av dagen kalle seg Norgesmester i double for senior.

Rammene i Frognerparken er fantastiske . Absolutt en idrettsfest verdig. 

To unge Norgesmestere

I dag fikk de fremmøtte blant annet oppleve et nydelig sommervær, semifinaler i single for senior, kvartfinaler i U14 single og double og klappe for 2 nybakte Norgesmestere. For i double senior for damer vant juniorene Elde/Håseth over Heiberg/Pedersen. NTF gratulerer.

NRK med direktesending 

Dagens semifinaler i single for senior ble direktesendt på NRK. Med TV tilstede setter dette en ekstra spiss på arrangementet.
På hovedbanen ble kampene mellom Durasovic/Steiro og Stokke/Rohde-Moe sendt i sin helhet. Verken av kampene fikk den helt store spenningen ettersom forhåndsfavorittene Durasovic og Stokke spilte god og aggressiv tennis. De viste absolutt ingen TV-nerver.

I de 2 andre semifinalene vant Helgø over Raaholt og Høyeraal slo ut Greve i 2 tette sett.

I herrenes finale møtes dermed Durasovic og Høyeraal. Det skal bli spennende å se om 15 åringen Høyeraal kan tufte den mer rutinerte og hel-proffe motstander. I dame finalen møte Helgø og Stokke. Stokke er høyere på WTA rankingen og er i utgangspunktet forhåndsfavoritt. Men begge er nok sugene på å vise seg frem på hjemmebane. Vi krysser fingrene for jevnere finaler og mer neglebiting i morgen.

I dagens herre double (semifinaler) ble det klart at to useedede par står i finalen. I morgen skal Steiro/Eie og Bredvold/Andresen skal gjøre opp seg i mellom.

U14-klassen

I dagens kvartfinaler i single innfridde de antatt beste. Både på pike- og guttesiden vant de 4 toppseedede sine kamper og er klar for semifinaler. I double for gutter ble semifinalene i double spilt. I finalen møtes de 2 best seedede parene hverandre.

I double for piker så ligger de runden bak guttene. I morgen er det kun semifinalene som foreløpig er satt opp. 

Morgendagens singlefinaler

Finalene starter kl 1330. Ingenting er bedre enn å være tilstede og se kampene "in natura", men for de som er forhindret så sender NRK1 direkte fra Frognerparken. 

Først ut er 1. seedede Melanie Stokke mot 2. seedede Malene Helgø. Deretter følger 1. seedede Viktor Durasovic mot den 15-årige sensasjonen Herman Høyeraal. 

Vi håper du kommer i Frognerparken i morgen: VELKOMMEN! 

Tournament softeware
Dette er linken du bruker for å finne spilletider, tablåer, resultater, bekjeder fra turneringsledelsen, m.m. 

Side bunn
Sidebunn