Hoveddel Side topp

Bergen Idrettsråd på besøk under Tennisuken i Bergen

Turneringsleder og daglig leder Fredrik Vabog i Paradis Tennisklubb inviterte - og Idrettsrådet kom

Bergen Tennisarena fikk fint besøk i dag.

Der arrangerer turneringsleder Fredrik Vabog og Paradis Tennisklubb Tennisuken i Bergen - med ca 200 spillere fra ikke mindre enn 28 nasjoner og 4 verdensdeler. Og med et slikt arrangement for sine føtter var veien kort for Vabog til å invitere gjester fra det offentlige Norge.

"Jeg tenkte at dette er en fin anledning til å vise frem såvel idretten vår som det lokale samfunnsarbeidet vi gjør" forteller Fredrik... "For oss som tennisklubb og -anlegg er kontakten med offentlige organer viktig. En bedre anledning enn denne får vi neppe til å presentere oss for de som langt på vei definerer rammene vi opererer innenfor".

Bergen Idrettsråd ble invitert til arrangementet - og de lot seg ikke be to ganger... Både daglig leder Roar Andersen og medarbeider Anders Hovden så tennis i nærmere to timer. Kaffe og et kakestykke ble servert - og særlig kampen mellom hjemmespilleren Philip Stensaker og en polsk spiller slo an.

"Det var en jevn og spennende kamp" sier daglig leder Roar Andersen - før han tillegger "Og dette er en imponerende flott turnering!"

Bra, Fredrik - for kontakten med offentlige instanser èr viktig. Veldig bra! 

Tennis Europe i Bergen 

ITF Juniors i Bergen  

På bildet - fra venstre: Anders Hovden (Idrettsrådet medarbeider), Fredrik Vabog (PTK Daglig leder og Turneringsleder Tennisuken) og Roar Andersen (Idrettsrådet Daglig leder).

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn