Hoveddel Side topp

A-laget samlet i Oslo

En konferanse på øverste hylle

Det ble en svært vellykket konferanse i regi av Norges Tennisforbund. På forhånd hadde spesielt Øivind Sørvald og Aslak Paulsen nedlagt et utall timer med å få alle brikkene på plass.

Som arrangør er det gledelig å se hvordan Tenniskonferansen vokser for hvert år. I år ble det rekorddeltagelse med 78 forhåndspåmeldte coacher. 

Skiforbundets Robert Reid  

Konferansen ble innledet fredag morgen på Meet Ullevål. Her fikk vi på rekke og rad presentasjoner fra øverste hylle. Skiforbundets Robert Reid, WTAs Julie Kjendlie, PTRs Herbert Schnaubelt, Kim Clijster Academys Carl Maes, Mike Barrell fra evolve9 og sist men ikke minst Dave Miley - en institusjon i internasjonal tennis. Fredagen var en ren teoridag. 

Dave Miley - en institusjon i internasjonal tennis 

Lørdag var Oslo Tennisarena åsted, hvor det var en kombinasjon av teori og praksis på teknologibanen. I tillegg til de fleste av fredagens foredragsholdere deltok også kapasiteter som Judy Murray. Vårt hjemlige tennisakademi ProCourt ved sjefscoach Robert Gustafsson fortalte om hvordan det jobbbes for å løfte norske spillere internasjonalt. 

Generalsekretær Alexander Kjær på Lederkonferansen 

Nytt av året var Lederkonferansen, som også fant sted på OTA lørdag. Her var en rekke klubbledere samlet til faglig påfyll og utveksling. 

Se bilder fra alle tre dagene her

Søndag var det workshop på OTA ved "Miss-Hits"-duoen Judy Murray og Laura Middleton. Judy Murray har utviklet tennisprogrammet "Miss-Hits", hvor de serverte et utvalg øvelser og aktiviterer spesielt rettet mot jentenes motoriske ferdigheter og koordinasjonsevne. De påmeldte fikk garantert mange gode innspill og pågangslyst av det de var vitne til. 

High five med Judy Murray! 

Vi ønsker å takke alle som deltok på årets konferanse. Vi håper den har gitt faglig påfyll og entusiasme til å fortsette alt det gode arbeidet som gjøres i klubbene over det ganske land. For det her - i klubbene, gjennom innsatsen til trenerne og klubblederne - at norsk tennis utvikles og forbedres! 

President NTF Gisle Jentoft med f.v Aslak Paulsen, Laura Middleton, Judy Murray og Øivind Sørvald.   

Informasjon om Tenniskonferansen 2018  

Tekst, foto: Espen Hildrup 

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn